Myrthe

Mijn naam is Myrthe, ik ben 22 jaar oud en woon in Brabant. Ik heb sinds kort mijn diploma voor Grafisch vormgeven! Deze heb ik behaald op het Grafisch Lyceum Utrecht.

Sinds begin 2010 ben ik langzaam begonnen met nagels lakken en steeds meer kleine versieringen erop maken. Het begon toen een vriendin nail art pens had gekocht. Toen ik dat zag vond ik het zo leuk! Ik heb vrij snel ook de pennen gekocht en zelf aan de slag gegaan. Daarna kwamen de stripers, dotting tools en andere dingen.

Ook heb ik me een tijdje bezig gehouden met acryl nagels. Dit vond ik zelf uiteindelijk toch tegen vallen. Daarom ben ik er mee gestopt. Nagellak vind ik persoonlijk leuker omdat je dan vaker een nieuwe creatie op je nagels kunt maken. Acryl blijft lang zitten. Ik vind acryl nagels nog wel heel mooi om te zien. Je kunt er hele leuke dingen mee maken! Maar ik wil gewoon afwisseling op mijn nagels, ik vind het juist zo leuk om te doen!

Regelmatig koop ik nieuwe nagellak. Mijn stash groeit dus continu. Ik hou erg van budget lakjes, bijvoorbeeld Catrice. Persoonlijk vind ik het leuker om veel lakjes te kopen voor weinig geld dan een duur lakje te kopen.

Ik vind het leuk om op internet rond te kijken om inspiratie op te doen voor nail art. Of om te kijken of er nieuwe kleuren uit komen en waar deze aan kan komen. Daarnaast vind ik het super leuk om nagels van vriendinnen te doen! Je zult daarom ook wel eens nagels van andere mensen voor bij zien komen!

De artikelen die ik schrijf gaan voornamelijk over nagellak, maar er komen ook andere dingen tussen door! Zo zal ik je op de hoogte houden van nieuwe collecties en andere leuke beauty weetjes! Er komen dus soms ook artikelen online die gaan over andere make up. Daarnaast zal ik er af en toe een recept op plaatsen en andere handige dingen! Ik ben van plan ongeveer drie artikelen per week te schrijven maar het zullen er ook vaak meer zijn dan dat! Als je een woord tegen komt dat je niet kent kun je kijken of deze bij mijn ABC staat, als dit niet is kun je daar een reactie achterlaten en kan ik hem eraan toevoegen!

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op twitter, of mijn facebook pagina leuk vind! Ook heb ik instagram! Hier vind je af en toe ook leuke win acties! Laat ook even een reactie achter bij mijn artikelen achter! Ik vind het leuk om te weten wat je ervan vind! Als je vragen hebt of het leuk vind om foto’s van je nail arts te sturen wanneer je deze van mijn site hebt geprobeerd kun je mailen naar: nicenailartsblog@gmail.com.

Omdat ik veel tijd besteed aan foto’s/afbeeldingen maken en artikelen schrijven zou ik het erg jammer vinden als dingen zonder mijn toestemming gekopieërd zouden worden. Daarnaast wil ik jullie er ook op attenderen dat het altijd mogelijk is dat er foutjes gemaakt worden. Wanneer ik mijn mening geef over een product of iets anders is dit altijd een eerlijke mening. Ik ga iets niet mooier laten lijken dan het is.

Ik wens je heel veel plezier op mijn blog!!

Liefs, Myrthe.