Handig

Hier staan alle artikelen waarvan ik denk dat het misschien handig is om af en toe terug te lezen. Je kunt op de foto’s klikken om naar het artikel te gaan!

ABC

ABC: Hierin staan woorden omschreven die misschien niet duidelijk zijn voor iedereen. Als ik een woord gebruik waarvan je de betekenis niet weet kun je die hierin opzoeken.

blauw-geel1

Tips voor nagels lakken en nail art: Hierin staan handige tips die je kunt gebruiken als je je nagels wilt lakken. Ook als je dit al vaker doet staan er misschien handige tips tussen!

ebay-logo-01

Ebay shoptips: Hier staan alle tips die ik voor je heb als je wilt shoppen op eBay! Het is belangrijk dat je goed oplet tijdens het shoppen op eBay zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

recepten

Recepten: Ik ga niet alle recepten apart hier plaatsen maar als je op de link klikt ga je naar alle artikelen die getagt zijn met ‘recept’. Zo heb je dus een overzichtje!

diy

DIY: Hier staan alle artikelen die getagt zijn met ‘diy’. Als je in een creative bui bent maar al iets leuks op je nagels hebt kun je hier dus even een kijkje nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s