Disclaimer

Disclaimer
NiceNailArts is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn van het gebruik van nicenailarts.com. Ook is NiceNailArts niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die vermeld worden op nicenailarts.com.
In de reviews geef ik mijn mening en vertel ik waarom ik iets wel of niet zou aanraden. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en oprecht.

Copyright
Alle teksten op nicenailarts.com zijn zelf geschreven indien anders vermeld. Het is daarom niet toegestaan om teksten hiervan te gebruiken of overnemen. Ook foto’s zijn zelf gemaakt en het alleen mogelijk om deze met toestemming over te nemen. Mail hiervoor naar: nicenailartsblog@gmail.com.

Regelmatig organiseer ik winacties via mijn blog of twitter. Deelname hieraan is gratis. Je gaat dan wel akkoord met de volgende punten:

1. Deelname aan de winacties zijn gratis. Je hoeft hier dus nooit voor te betalen!
2. Je dient 16 jaar of ouder te zijn wanneer je mee doet aan mijn winacties. Of toestemming hebben van een ouder of voogd.
3. De gegevens die je me toestuurt nadat je gewonnen hebt worden alleen gebruikt om het pakketje te versturen.
4. Over de uitslag van de winacties kan niet worden gecorrespondeerd.
5. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht. Wanneer ik de gegevens heb ontvangen stuur ik het pakketje zo snel mogelijk op. Ik schrijf om privé redenen alleen hun voornaam op mijn blog. De volledige achternaam word dus niet vermeld.
6. De manier waarop ik contact met je opneem is afhankelijk van hoe je mee hebt gedaan aan de winactie. Vanaf het moment dat het bericht gestuurd is heb je 7 dagen te tijd om te reageren. Als deze 7 dagen voorbij zijn heb je geen recht meer op de prijs.
7. Iedereen kan kans maken om te winnen. Dus ook als je een bekende van me bent of al eens eerder iets gewonnen met een winactie!
8. Er kan natuurlijk maar een de winnaar zijn. Als je het niet bent kun je het gewoon opnieuw proberen met andere winacties!
9. Wanneer het pakketje kwijt raakt in de post ben ik hier niet aansprakelijk voor.
10. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de juiste gegevens door te geven aan mij.
11. Als je mee doet aan de winacties moet je in Nederland wonen. Of een adres in Nederland hebben waarnaar ik het kan verzenden.