My Australian Christmas!

fijne kerst!!Kerst is alweer een tijdje voorbij maar het heeft me even geduurd om deze video te bewerken. Het lijkt me toch wel heel leuk om hem met jullie te delen dus vandaar dat ik dat nog even doe!

Even ter uitleg erbij: Op kerst avond zijn we naar een soort kerst concert geweest. We zaten niet echt recht voor het podium omdat er schijnbaar een hoop mensen zijn die nog vroeger komen dan ons. We gingen daar picknicken en gezellig luisteren naar de muziek. Hierdoor werd het kerst gevoel wel iets verhoogt!

Op kerst ochtend vonden de kids een grote zak met cadeautjes bij hun bed. Eerst werd deze als een gek uitgepakt. Toen we klaar waren met snel wat ontbijt naar binnen werken gingen we verder met de cadeautjes onder de boom. Natasha speelde als kerstman en Cordi was het hulpje.

’s Middags gingen we lunchen. Wat meer op avond eten leek haha ;) Ze hadden van die cadeautjes die je open moest trekken samen met iemand anders. Hier zat dan een kroontje, een klein speeltje en een papiertje met slechte moppen in.

Na de lunch kregen we nog een soort pudding. Hierin zat geld verstopt en dat konden de kinderen dan ophalen. Heel vaag maar schijnbaar een traditie hier.

Toen we weg gingen van opa en oma zijn de kids bij hun vader af gezet. Daarna zijn Marg en ik naar het strand geweest.

En dat was het wel zo’n  beetje met kerst.

Wat heb jij gedaan met kerst?

Liefs, Myrthe

 

3 gedachtes over “My Australian Christmas!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s