Essence gel nagels!

gnah_composing_final

Vanaf september dit jaar komt Essence met iets nieuws! En iets leuks! Zelf gel nagels maken!

Kijk je mee?

Gel lak lijkt me super leuk! Hoewel ik zelf alleen maar bezig ben met gewone nagellak is het natuurlijk ook leuk om nagellak te hebben die tot 10 dagen blijft zitten! Vanaf september 2013 ligt dit in de schappen!

De voordelen volgens Essence:
Een perfecte high shine gel manicure die gemakkelijk is aan te brengen
Eindeloze mogelijkheden: een prachtige french manicure en alle mogelijke kleuren nagellak
Gemakkelijk te verwijderen – de gel kan eenvoudig van de nagels worden getrokken
Houdt tot tien dagen lang

Klinkt goed denk ik zo!

Nog een toevoeging van Essence:

Alle veelvoorkomende nagellakproblemen zijn nu eindelijk opgelost. Geen zorgen meer over beschadigde of afgeschilferde lak. In plaats daarvan kun je je verheugen op langhoudende, glanzende gelnagels die ook nog eens gemakkelijk kunnen worden verwijderd! Deze technologische innovatie is gebaseerd op de nieuwe “peel off gel base” formule die speciaal voor essence werd ontwikkeld en die onder de essence LED lamp binnen enkele seconden hard wordt. Sensationeel: dit unieke concept werkt met alle essence colour & go nagellakken.

Dat is wel super handig! Je hoeft dus niet allemaal nieuwe nagellak aan te schaffen om met deze spullen te kunnen gebruiken. Alle Colour & Go lakken van Essence kunnen hiervoor gebruikt worden! Ik denk dat ze hier wel een voorsprong hebben op andere gel nagel pakketten!

Nailfile

Vijl de nagels in vorm met de nail file en duw de nagelriemen voorzichtig terug met een studio nail rosewood stick. Doordrenk een wattenschijfje met essence nail cleanser en reinig je nagels zorgvuldig. Breng vervolgens de primer zorgvuldig aan op elke nagel – vanaf de nagelriem tot de tip – voor een optimaal eindresultaat.
Prijzen: Nagel vijl: €1,99, Cleanser €2,59 en primer €2,59.

ess_GelNailsatHome_PeelOffGelBase

Breng een ruime hoeveelheid peel off gel base op de vier nagels aan. Zorg ervoor dat je het aanbrengt tot aan de uiteinden van de nagels. Houd de nagels vervolgens gedurende 60 seconden onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Herhaal deze stap voor de duimnagels.
Prijzen: Peel off gel base €2,99 en LED lamp €24,99

ess_GelNailsatHome_FrenchGelTopCoat

Voor een natural french look:
Breng een dikke laag french gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat je de top coat op het gehele nageloppervlak aanbrengt. Verwijder eventuele restjes van de huid of nagelriemen. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Het resultaat: een fabulous french manicure.
Prijs: €2,99

ess_GelNailsatHome_ClearGelTopCoat_Pack

Voor een colour look:
Veeg nadat de peel off gel base droog is (NIET onder de LED lamp drogen!) elke nagel af met de cleanser om kleverige restjes te verwijderen. Breng daarna de gewenste kleur essence nagellak aan en laat deze drogen (NIET onder de LED lamp). Wacht tot de nagels helemaal droog zijn voordat je aan de volgende stap begint. Breng een dikke laag clear gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat de nagels helemaal bedekt zijn. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Verwijder overtollige gelresten of nagellak met cleanser en je gekleurde gelnagels zijn een feit!
Prijs: €2,99

Je kunt dus alle lakjes van de Color & go  lijn gebruiken. Ik vraag me af of je ook nagellak van andere merken kunt gebruiken… Als dat zo zou zijn zou je een nail art dus 10 dagen kunnen dragen!! (of je maakt ze gewoon met alleen color & go lakjes..)

Home_StarterKit

Om kennis te maken met essence gel nails at home is er een essence gel nails at home starter kit voor beide versies met de volgende inhoud:

essence gel nails at home primer
essence gel nails at home peel off gel base
essence gel nails at home cleanser
essence gel nails at home french gel top coat of essence gel nails at home clear gel top coat

De essence gel nails at home starter kit colour look en de essence gel nails at home starter kit natural french look zijn verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk (consumentenadviesprijs).

Allemaal leuke producten dus! Ik ben er stiekem toch wel erg nieuwsgierig naar! Vooral omdat je alle (essence) nagellakjes kunt gebruiken met de colour starter kit!

Wat vind jij hiervan?

Even een waarschuwing van Essence:
Belangrijk: Breng de essence gel nails at home producten eerst op de vier vingers aan en droog ze onder de LED lamp, herhaal de stappen apart voor de duimen. Het is belangrijk dat de nagel in zijn geheel bedekt is met de gel, van de nagelriem tot de uiteinden. Er kunnen gelrestjes op de huid of nagelriemen achterblijven. Zorg dat je deze verwijdert met een rosewood stick en cleanser voordat je de gel laat drogen onder de LED lamp.

Liefs, Myrthe

Advertenties

4 gedachtes over “Essence gel nagels!

  1. Weet er iemand wat er zou gebeuren als ik tussen de base en top coat van de gel lak set een nagellak zou doen van bijvoorbeeld rimmel of catrice. Zou dat kunnen? Of echt alleen essence nagellak?
    Xx

    • Dat weet ik niet dat zou je een keer kunnen proberen. Ze zeggen alleen Essence.. Maar het kan ook zijn dat ze dit zeggen omdat ze natuurlijk willen dat je er Essence lakjes bij verkoopt..

  2. Ik vind het een leuk idee, maar ik ga zelf niets kopen. Ik ben mijn nagellak nu al na 2 dagen zat en dan wil ik alweer weer iets nieuws op mijn nagels, hihi!

  3. Toen ik dit zag op de twitterpagina van essence had ik er mijn twijfels over. Maar het is super dat je gewone nagellak kan gebruiken en dat het werkt met een peel-off base! Zijn ook de oude color and go lakjes geschikt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s