Mijn eerste stash filmpje!

DSC_0361Veel mensen waren hier enthousiast over dus het leek me leuk om een stash filmpje te plaatsen! Het heeft even geduurd omdat ik simpel weg nogal klunzig kan zijn en alles tegen leek te zitten (het leek net of ik het niet online mocht plaatsen haha!) Maar hier is hij dan toch! Mijn stash filmpje!

Kijk je mee?

Natuurlijk wil ik nog even mijn best doen om mijn grote hoeveelheid nagellak goed te praten. Want ja, het is nogal wat! Maar wat ik vaak doe is nagellak kopen als ze in de aanbieding zijn. Dit scheelt super veel! Deze week is er nog een actie bij Kruidvat, zeker een tip om daar nog heen te gaan!

En verder denk ik ook altijd een beetje makkelijk over nieuwe nagellak kopen. Ik denk altijd verschillende dingen:
1. Ieder zijn hobby. Ik spaar nagellak en vind het leuk om er veel mee te doen klaar.
2. Mensen die roken geven meer geld uit aan iets dat slecht voor ze is dan ik aan nagellak (sinds ik bij BP werk is dit zeker bevestigd).
3. Tsja een postzegel verzameling of nagellak verzameling.. Ik weet het wel ;)

Het slaat misschien niet echt ergens op maar je moet ergens aan denken als je weer met teveel nagellak bij de kassa staat! (Oja.. De shoplog van Duitsland staat hier nog niet bij…)

Zoals ik al zei ben ik nog een beetje een kneus met filmen enzovoorts. Ik kreeg het dus ook niet voor elkaar om mijn camera scherp te laten stellen op de potjes die ik in mijn handen laat zien! Excuses hiervoor! (ik ga mijn best doen dit op te lossen voor de volgende keer!)

Anyway, enjoy:

Tsja.. Dit was mijn nagellak stash dus. Als je het een leuk filmpje vind kun je je natuurlijk abonneren op mijn kanaal! Ik ga mijn best doen om vaker filmpjes online te zetten!

Pssst.. Morgen komt er een winactie!!!

Wat vind jij van het filmpje? Welke nagellak vind jij fijn?

Liefs, Myrthe

13 gedachtes over “Mijn eerste stash filmpje!

  1. Ik heb ook een keer mn glitterlak verwijderd met die bourjois remover en bij mij kwam ook t sponsje los, dus dat doen we dan maar niet meer haha; Leuk filmpje! :)

  2. Leuk! Hoeveel lakjes heb je eigenlijk in totaal? Misschien is het inderdaad leuk om nog een filmpje te maken van je catarice lakjes! Teminste dat vind ik wel leuk ;)

  3. Leuk om te zien hoeveel nagellak jij hebt!
    Het was hier en daar een beetje rommelig maar dat was niet storend voor mij!
    Ik had even een vraagje,
    Waar heb jij dat plastic ladekastje vandaan? Ik zoek namelijk al best lang zo’n kastje waar nagellak wel in past!
    X

Plaats een reactie