Geweven ~ Nail Art!

gewevenVandaag heb ik een leuke en draagbare nail art voor je! Ik heb ervoor gekozen om zwart met een mooi holografisch kleurtje te gebruiken.

Kijk je mee?

Als je geen holografisch lakje hebt of liever een ander kleurtje wilt gebruiken kan dat natuurlijk altijd! Maar een holografisch lakje is erg mooi en met deze nail art zeker! Omdat holografisch op zichzelf al een erg speciaal lakje is staat nail art vaak niet zo mooi hierop. Maar met deze nail art kan het dus wel!

nagels geweven

1. Lak je nagels met een mooie kleur. Ik heb gekozen voor het holografische lakje van pupa.

2. Maak met een dottingtool vierkantjes op de nagels. Het is niet erg als deze meer op een rondje lijken dan op een vierkantje. Hoe meer vierkantjes hoe meer ‘geweven’ stukjes. Maak er dus niet teveel want dan word het een heel precies werkje!

3. Verbind de vierkantjes met een soort s bochtjes. Zorg dat het bocht je de ene keer naar links gaat en de andere keer naar rechts. Zo krijg je het geweven effect het beste op je nagel. Zorg ervoor dat je het zoals op het plaatje doet. Dus als soort zandloper figuurtjes.

4. Herhaal dit in de andere richting. Maak het na van de afbeelding. Zo krijg je het geweven effect.

Dit mooie lakje van pupa heb ik gekocht bij Pretty Polish. Ik vind dit een hele fijne en goede website. Klik hier voor de review hiervan. Hier hebben ze nu ook magazijn opruiming! Erg leuk om even een kijkje te nemen dus!

De nail art is best lastig om na te maken en je moet er goed voor zorgen dat de streepjes op de juiste plaatst staan. Anders klopt het effect niet. Zorg dus dat je het precies namaakt zoals op de afbeelding.

Wat vind jij van deze nail art?

Liefs, Myrthe

Advertenties

3 gedachtes over “Geweven ~ Nail Art!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s