Nail art ~ panter print!

Vandaag heb ik een leuke panterprint nail art voor je! Deze is wel net iets anders dan alleen maar de panter print maar dat maakt hem juist wel leuk!

Kijk je mee om te weten hoe ik dit gedaan heb?

Voor deze nail art heb je twee kleuren die bij elkaar passen nodig en zwart. Daarnaast heb je een dotting tool nodig. Als je die niet hebt kun je er een zelf maken!

Ik heb gekozen voor een blauwe en een turquoise kleur. Je kunt hiervoor natuurlijk elke kleur gebruiken die jij leuk vind! Het zijn jou nagels dus je mag zelf kiezen!

1. Lak je nagels turquoise en laat dit goed drogen.

2. Maak vervolgens met een donkerdere kleur een diagonale streep. Hier heb je geen speciale kwastjes voor nodig, dit kan gewoon met het kwastje van de nagellak zelf (mits deze niet te breed is, dan is een andere misschien handiger)

3. Maak met een dotting tool een C op je nagel. Dit hoeft niet heel netjes en het is juist leuk als er verschil in diktes zit!

4. Herhaal dit tot de hele diagonale streep vol zit. Ik vind het persoonlijk wel leuk als deze over de streep heen vallen.

Voor deze nail art heb ik gebruikt: Flormar 424 (turquoise kleur), Flormar 429 (donkere kleur) en NYC 119 City Blackout.

Wat vind jij van deze panter nail art?

Advertenties

3 gedachtes over “Nail art ~ panter print!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s