Verloop nail art!

Vandaag heb ik een redelijk simpele nail art. Onlangs dat hij simpel is en je er geen dotting tools of kwastjes voor nodig hebt is hij toch erg leuk en geeft iets speciaals aan je nagels!

Kijk je mee hoe je deze kunt maken?

Voor deze nail art heb ik rood en zwart(met zilveren glitters) gebruikt. Maar je kunt allerlei kleuren hiervoor gebruiken! Je kunt gewoon kiezen wat je zelf mooi vind. Wel is het slim om kleurtjes te nemen die bij elkaar passen.

Voor deze nail art heb je dus geen dotting tools en kwastjes nodig. Wel een schuursponsje. Je kunt gewoon een pakken die je ook gebruikt voor de afwas. Pak alleen wel even een schone ;).

Je lakt als eerst je nagels. Ik heb hiervoor rood gebruikt. Laat dit goed drogen want anders pakt de volgende kleur niet goed!

Wanneer je eerste laag goed droog is kun je een tweede laag erop ‘sponzen’. Doe hiervoor een grote druppel nagellak op een stukje schuurspons en dep dit hiermee op je nagel. Wanneer dit de eerste keer niet goed dekt kun je het even laten drogen en daarna een volgende laag doen. Het is mooi als je het een beetje van donker naar licht laat over lopen.
Omdat de nagellak die je erop dept een erg dun laagje vormt is deze ook erg snel droog. Daardoor kun je snel een tweede laag of topcoat aan brengen.

Voor deze nail art heb ik gebruikt: Essence Vampire’s Love 05 Hunt Me If You Can en OPI The Thrill of Brazil NL A16.
Heb jij wel eens een verloopje op je nagels gemaakt?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s